Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 8 гостей.

Карта сайту

Відкрите засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді

Теги: Загальні

 07 червня 2018 року на базі Науково-методичного педагогічного центру відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді Департаменту освіти Харківської міської ради. У роботі Ради взяли участь заступники директорів з навчально-виховної роботи, методисти управлінь освіти, представники громадських організацій та військових частин Національної гвардії України.

   На засіданні підбито підсумки виконання виховних заходів із національно-патріотичного та громадянського виховання в системі освіти м. Харкова у 2017/2018 навчальному році, проаналізовано діяльність закладів загальної середньої освіти щодо реалізації міжнародних програм та проектів.
  Члени Ради ознайомилися з реалізацією проектів національно-патріотичного спрямування шкільними (районними) дитячо-юнацькими громадськими організаціями, Харківською міською організацію учнівського самоврядування у взаємодії з Харківською міською організацією ветеранів України та Харківською громадською організацією «Спілка ветеранів АТО».
   Учасники засідання обговорили питання співпраці закладів освіти з представниками громадських організацій та військових частин щодо військово-патріотичного виховання школярів (відзначення урочистих та пам’ятних дат на базі військових частин, участі школярів у днях відкритих дверей, волонтерських акціях, реалізації проектів «Школа миру», «Юні миротворці»), підтримки ініціатив дітей та молоді в межах діяльності шкільних дитячо-юнацьких громадських організацій та реалізації кращих дитячих проектів у виховному просторі м. Харкова.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark