Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 42 гостя.

Карта сайту

Акція «Діти Харкова - за мир!»

Теги: Загальні

 За ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса у День захисту дітей на площі Свободи втретє проведено акцію «Діти Харкова - за мир», в якій взяли участь понад 3,5 тис. дітей міста Харкова. 

  Вперше на великій сцені разом з професійним симфонічним оркестром «Prime Orchestra» 350 учасників хорів закладів загальної середньої освіти виконали світові музичні хіти, присвячені миру. Музичні твори супроводжувалися хореографічними постановками, в яких брали участь дитячі творчі колективи та близько 600 учнів загальноосвітніх шкіл.
   Під час свята Харківський міський голова Геннадій Кернес звернувся до всіх його учасників: «Сьогодні всі діти об'єднали свої серця, щоб сказати: «Ні війні! Нам потрібне мирне небо!». Я приєднуюся до всіх привітань, які сьогодні звучали на вашу адресу. Нехай цей день буде пам'ятним для вас і ваших батьків, для наших гостей. Дитинство - це найщасливіший період у житті кожної людини. І ми, дорослі, повинні зробити все можливе, щоб діти це відчували. Хотілося б, щоб наша харківська акція стала всеукраїнською. Щастя вам і миру!».
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark