Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 16 гостей.

Карта сайту

Про співпрацю закладів освіти м. Харкова та підрозділів поліції за програмою «Школа і поліція»

Теги: Загальні
   03 квітня 2018 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 10 відбулася установча нарада педагогів міста та представників Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції «Про співпрацю закладів освіти м. Харкова та підрозділів поліції за програмою «Школа і поліція». Учасники наради обговорили спільні підходи до проведення просвітницько-профілактичних занять у закладах освіти міста Харкова.
    Патрульні поліцейські, які пройшли спеціальне навчання та призначені шкільними офіцерами, провели показові заняття для учнів 3-го класу початкової школи за темою «10 головних правил безпеки для дітей» та 10-го класу   «Відповідальність підлітків за порушення закону».
    Харків став п’ятим містом в Україні, де почав роботу проект «Шкільний офіцер поліції». Для координації роботи у підпорядкованих закладах освіти Департаментом освіти Харківської міської ради підписано Комплексний план спільних дій на 2018 рік та Меморандум про співпрацю з Департаментом служб у справах дітей Харківської міської ради, Департаментом патрульної поліції та Відділом ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Харківській області.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark