Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 55 гостей.

Карта сайту

Засідання правління Міжнародної асоціації позашкільної освіти у місті Харкові

Теги: Загальні

 28 березня 2018 року у Харківському Палаці дитячої та юнацької творчості відбулося засідання правління Міжнародної асоціації позашкільної освіти – МАПО, в якому взяли участь представники усіх регіональних відділень асоціації.

   У ході засідання було розглянуто і схвалено результати роботи МАПО за 2017 рік та план роботи на 2018 рік, відзначено вагому роль Міжнародної асоціації позашкільної освіти у збереженні правових засад позашкільної освіти у новому Законі України «Про освіту» та роботу над внесенням змін до Закону України «Про позашкільну освіту».
   Під час зустрічі членів Правління Міжнародної асоціації позашкільної освіти з директором Департаменту освіти Харківської міської ради Деменко Ольгою Іванівною було відмічено позитивний досвід співпраці громадськості – Харківського відділення Міжнародної асоціації позашкільної освіти – з місцевою владою. 
   У Харківському Палаці дитячої та юнацької творчості відбувся Всеукраїнський семінар «Позашкільна освіта: сучасні виклики і відповіді», учасниками якого були представники закладів позашкільної освіти різних регіонів України та міста Харкова. 
   Подяками Міжнародної асоціації позашкільної освіти «За співпрацю з Міжнародною асоціацією позашкільною освіти, підтримку юних українців і вагомий внесок у розвиток системи позашкільної освіти України» відзначені: директор Департаменту освіти Харківської міської ради Деменко О.І., директори закладів позашкільної освіти міста Харкова: Боровська С.В. (ХПДЮТ), Курнєва О.В. (ЦПО «Старт»), Молостова М.М. (СЮТ № 3), Жуганець Е.А (ПДЮТ «Істок»).
  Представники закладів позашкільної освіти різних регіонів України ознайомились з досвідом роботи Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark