Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Підписання Угоди про партнерство в проведенні міжнародного моніторингового дослідження якості освіти PISA-2018

Теги: Загальні

 16 березня, у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М.Бекетова відбулось підписання Угоди про партнерство в проведенні міжнародного моніторингового дослідження якості освіти PISA-2018. Угода була підписана між Харківським національним університетом міського господарства 

імені О. М. Бекетова та Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти. Згідно з документом, виш виступає ексклюзивним партнером в проведенні національного дослідження за програмою PISA.
   Україна вперше бере участь у міжнародному проекті PISA. 16 - 18 квітня 2018 року  399 школярів і студентів у віці 15 років стануть учасниками міжнародного оцінювання учнів.  Директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко зазначила,  що харківські освітяни вже ознайомлені з процедурою дослідження PISA.
«Ми абсолютно готові до цього тестування, і оскільки Україна має високий рівень загальної середньої освіти, а Харків є флагманом освіти в країні, я не сумніваюся, що це дослідження пройде успішно. Тестування перевіряє не рівень і глибину знань, а саме рівень компетентності, яким чином дитина може адаптувати отримані знання до життя. Це дуже своєчасно і дуже необхідно, тому що ми зараз починаємо формувати нову українську школу, а головними її принципами є саме формування учнівських компетентностей», - зазначила Ольга Деменко.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark