Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 24 гостя.

Карта сайту

Новій українській школі – нову якість психолого-педагогічної підтримки

Теги: Загальні

 На базі Науково-методичного педагогічного центру проведено практичний семінар за темою «Профілактика соціально-негативних явищ у дитячому середовищі». У заході взяли участь науковці (представники кафедри соціології та психології Харківського національного університету внутрішніх справ), методисти з виховної роботи та психологічної служби методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів, практичні психологи, експерти, представники Міської батьківської ради.

   Під час семінару були розглянуті питання психолого-педагогічного супроводу дітей «групи ризику»; профілактики та корекції комп’ютерної залежності; превентивного виховання учнів шляхом впровадження навчально-профілактичних та інформаційно-освітніх програм та виховних проектів; профілактики насильства та конфліктів в учнівському середовищі з використанням медіації.
   Учасники заходу обговорили, як у межах моделі Нової української школи на практиці реалізувати принцип дитиноцентризму, забезпечивши учням умови для безпечного, комфортного та успішного навчання.  
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark