Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 29 гостей.

Карта сайту

Рекорд України від харківського вундеркінда

Теги: Загальні

 8-річний харків'янин Лев Бондаренко встановив рекорд України, ставши наймолодшим знавцем термінів з квантової фізики та астрофізики. 

   Встановлення рекорду відбулося у Харківському фізико-математичному ліцеї №27. Відповідаючи на питання керівника Національного реєстру рекордів України Лани Вітрової, хлопчик назвав 140 термінів, встановивши вже четвертий у своєму житті рекорд України. Лев має феноменальну пам'ять. Уже в два з половиною роки він умів читати, а до восьми років мав в активі три рекорди України. Обдарованість і талант хлопчика відзначені -  він є наймолодшим стипендіатом Харківського міського голови.
   Зараз Лев Бондаренко вчиться за індивідуальним графіком у 4-му класі приватної школи. 2-й і 3-й клас хлопчик пройшов екстерном. 
   В цілому Лев нічим не відрізняється від однолітків, просто вивчає кілька іноземних мов, розбирається в квантовій фізиці, любить аніме, мультфільми. Про це розповідає мама восьмирічного рекордсмена. Серед його захоплень, крім квантової фізики і астрофізики, - підводний світ, біологія, кріптозоологія. 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark