Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 56 гостей.

Карта сайту

Вітаємо переможців фінального етапу XVІІ Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з математики

Теги: Загальні

  Фінальний етап XVІІ Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з математики відбувся в Одесі.

  Мета змагання – запровадження комп’ютерних інформаційних технологій у шкільній освіті, сприяння широкому залученню обдарованої молоді до інтелектуальних змагань, що проводяться з використанням мережі Інтернет, пошуку та підтримки здібних школярів.
     У змаганнях з математики взяли участь 29 школярів закладів загальної середньої освіти м. Харкова, які вибороли це право за результатами 2-х заочних турів. Харків’яни посіли 12 призових місць із 15. Усі харківські математики-призери інтернет-олімпіади навчаються у Харківському фізико-математичному ліцеї № 27 та відвідують математичні гуртки в Малому Каразінському університеті.
     За результатами спільного рішення оргкомітету та журі переможці були нагороджені дипломами першого, другого та третього ступенів, призами та пам’ятними сувенірами.
     Дипломи І ступеня отримали Масалітін Олексій (учень 9 класу), Войтович Олександр (учень 10 класу) та Нго Нгок Тхай Шон (учень 11 класу). Дипломи ІІ ступеня вибороли Лазуренко Ілля (учень 9 класу), Гладков Юрій (учень 9 класу), Сарапін Роман (учень 11 класу). Дипломи ІІІ ступеня – в Уразовського Артема (учня 8 класу), Кушнір Аліси (учениці 9 класу), Слободянюка Дениса (учня 8 класу), Купріянова Михайла (учня 10 класу), Вепріка Нікіти (учня 11 класу) та Гарбузової Аліни (учениці 11 класу).
Вітаємо переможців та їхніх наставників та зичимо подальших успіхів!

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark