Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

Зліт юних миротворців та волонтерів. Поспішайте творити добро.

Теги: Загальні

  08 грудня 2017 року на базі Харківського Центру дитячої та юнацької творчості № 6 проведено щорічний зліт волонтерів та миротворців дитячо-юнацьких громадських організацій закладів освіти м. Харкова. 

    У ході зльоту було висвітлено роботу волонтерського об’єднання Харківської міської організації учнівського самоврядування,  презентовано досвід кращих волонтерських загонів Немишлянського, Новобаварського, Індустріального районів, окреслено перспективи спільної діяльності учнів та батьків-волонтерів, членів Міської батьківської ради. 
   Для  школярів програмою зльоту було передбачено проведення майстер-класів: "Концепція розробки волонтерських проектів", "PR-компанії та інформаційні технології волонтерської діяльності"; для педагогів та методистів управлінь освіти проведено круглий стіл "Національно-патріотичне виховання у викликах часу".
    Під час зльоту проведено акцію «Мій подарунок тобі, друже». Школярі міста власноруч виготовили різдв’яні подарунки захисникам України та дітям прифронтових територій.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark