Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 67 гостей.

Карта сайту

Юні математики Харкова – переможці Всеукраїнського турніру

Теги: Загальні

 З 29 жовтня по 3 листопада у м. Вінниця проходив фінальний етап ХХ Всеукраїнського турніру юних математиків імені професора М. Й. Ядренка. В цьому році у турнірі змагалися 100 учнів із різних регіонів України, які входили до складу 20 команд. Серед них були 2 команди м. Харкова: команда «Харків-27» Харківського фізико-математичного ліцею № 27 (керівник Щербина О.С., кандидат фізико-математичних наук) та команда «Харків-45» Харківського навчально-виховного комплексу №45 «Академічна гімназія» (керівник Крижановський О.Ф., Заслужений учитель України).

   Юні математики Харкова продемонстрували досвід колективної роботи, вміння вести дискусію, за лічені хвилини зорієнтуватися і надати гідну відповідь супротивнику. 
   У фінальній грі команда «Харків-27» набрала найбільшу кількість балів і отримала Диплом І ступеня та Перехідну відзнаку абсолютного переможця ХХ Всеукраїнського турніру юних математиків імені професора М. Й. Ядренка. Команда «Харків-45» здобула Диплом І ступеня.
   Щиро вітаємо юних харків’ян з перемогами у Всеукраїнському турнірі! Бажаємо їм успіхів у майбутніх математичних змаганнях!
   

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark