Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 14 гостей.

Карта сайту

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

Теги: Загальні

 27 вересня 2017 року в Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого з нагоди Дня працівників освіти відбулись урочистості за участю Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса.

  На свято були запрошені ректори ВНЗ, директори професійно-технічних навчальних закладів, голови адміністрацій районів міста, керівники та педагоги загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних навчальних закладів.
  «Ви ‒ найголовніші люди на Землі, які виховують маленького чоловічка до дорослої, гідної людини. Ви розкриваєте таланти, здібності своїх учнів. Я приєднуюся до всіх тих, хто пам'ятає і знає, що є такий день ‒ День учителя. І я від імені харків'ян, Харківської міської ради вітаю вас з професійним святом ‒ справжнім святом знань, тому що знань без вчителя не буває. Бажаю всім удачі, щоб ваші мрії збувалися. Дякую за терпіння, успіхи, за вашу працю», ‒ сказав присутнім педагогам міський голова.
   Під час урочистої частини заходу кращим педагогічним працівникам міста Геннадій Кернес вручив нагрудні знаки «Відмінник освіти», Подяки Міністерства науки і освіти, Почесні грамоти Харківської міської ради, виконкому Харківської міської ради і Подяки міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління.
   Завершилося свято концертом за участю популярної української співачки Ольги Полякової.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark