Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 34 гостя.

Карта сайту

Відкриття реконструйованих закладів для дошкільнят та школярів Слобідського району

Теги: Загальні

 15 вересня  у Слобідському району після масштабної реконструкції відкрили дошкільний навчальний заклад № 324 та шкільний стадіон у Харківській загальноосвітній школі № 78.

   У церемонії відкриття закладів взяли участь Харківський міський голова Г.А Кернес, директор Департаменту освіти О.І. Деменко, представники педагогічної та батьківської громадськості.
   15 вересня у дошкільному закладі почали роботу три групи, всього садок розрахований на 200 дітей. «Дякуємо колективу садочка - від батьків, і батькам - від колективу. Малюки тепер будуть жити, як кажуть, на два будинки, і я щиро бажаю взаєморозуміння, доброзичливості та гарної атмосфери в цьому чудовому місці», - сказав міський голова, звертаючись до дітей і батьків.
   На новому стадіоні загальноосвітньої школі №78 відбулось спортивне свято «О спорт - ти світ!» в рамках проведення Олімпійського тижня. Після реконструкції на стадіоні з'явилися майданчик для стріт-воркауту, футбольні поля зі штучним і піщаним покриттям, баскетбольний та волейбольний майданчики, бігові доріжки, яма для стрибків, столи для настільного тенісу і для армрестлінгу. 
   «У місті Харкові працює програма з відродження шкільних стадіонів. Вона дає свої результати: ми реконструювали понад 50 стадіонів, в цьому році - 15, а в майбутньому році плануємо не менше. Це доставляє багато радості харків'янам, які хочуть, щоб їхні діти займалися спортом. Я впевнений в тому, що такі програми потрібні не тільки в Харкові, але і в інших регіонах України», - підкреслив Харківський міський голова Геннадій Адольфович Кернес.
   Під час свята на реконструйованому стадіоні відбулися баскетбольний і волейбольний матчі між батьками, школярами і вчителями, матчі з настільного тенісу, відкрите тренування з футболу, «Старти надій» для третьокласників, а також показові виступи вихованців секції бойових мистецтв ДЮСШ №6.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark