Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 73 гостя.

Карта сайту

Першого вересня в харківських школах пройшли святкові лінійки

Теги: Загальні

  У День знань у харківських школах пройшли святкові лінійки. 

    Під час урочистих заходів для вчителів, школярів та батьків було зачитано вітання Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса.
   Геннадій Кернес особисто привітав школярів у загальноосвітній школі № 58  Московського району, у якій відкрив новий стадіон і звернувся до присутніх зі словами: «Харків зустрічає початок навчального року оновленим: ми ремонтуємо дороги, і ви бачите, що не тільки великі проспекти, але і внутрішньоквартальні дороги і двори. Поступово, крок за кроком, упорядковуємо, оновлюємо і створюємо нові місця відпочинку, спортивні майданчики. Ваша школа ‒ приклад таких змін. Новий шкільний стадіон стане спортивним центром мікрорайону. Усередині школи, ви знаєте, зроблені капітальні роботи, діти тепер будуть користуватися новими меблями та обладнанням в кабінетах і актовому залі».
    Після шкільної лінійки Геннадій Кернес поспілкувався з батьками учнів, жителями району та відповів на їхні запитання.
  Перший віце-мер Ігор Олександрович Терехов взяв участь у святкових лінійках у гімназії № 12 Основ’янського району, де відкрив новий стадіон, та загальноосвітній школі № 153 Новобаварського району, подарунком до початку навчального року для якої став енергозбережувальний комплекс від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). 
    Почесним гостем урочистої лінійки в загальноосвітній школі № 36 став Олександр Миколайович Новак, секретар Харківської міської ради. Після свята  біля школи був відкритий новий стадіон.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark