Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 21 гость.

Карта сайту

Випускні вечори – 2017

Теги: Загальні

 24 та 25 червня 2017 року в загальноосвітніх навчальних закладах м. Харкова відбулися випускні бали. Атестати про повну середню освіту отримали 6395 учнів. 

  У заходах взяли участь депутати Харківської міської ради, голови адміністрацій районів, випускники минулих років.
   Харківський міський голова Геннадій Кернес особисто привітав випускників гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова та гімназії № 82, яку закінчив сам 41 рік тому. 
   Звертаючись до випускників, міський голова зокрема, зазначив: «Від імені випуску 1976 року я вітаю випуск 2017 року. Це перша велика і важлива сторінка життя, яку ви прочитали. Школа дала вам знання і друзів, це і є справжня путівка в життя, доросле, нелегке, але назад дороги немає. Далі буде тільки цікавіше, у вас багато можливостей і часу попереду. Будьте амбітні, шукайте те, що вам дійсно до душі, що вам подобається найбільше, у чому ви щасливі».
   Медалісти цих гімназій, окрім атестата, отримали грошові премії від Харківського міського голови. Випускників цих навчальних закладів Геннадій Кернес запросив на екскурсію до кабінету мера і міської ради.
  Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов привітав зі святом і вручив золоті медалі випускникам ліцею мистецтв № 133, школи № 28 та гімназії №116.
   Ігор Олександрович звернувся до випускників та їх батьків зі словами:  «Дорогі випускники, ви виходите в доросле життя. Тепер будете самостійно приймати всі рішення, а також нести за них відповідальність. Я впевнений, що викладачі вклали у вас частинку своєї душі і дали той багаж знань, який буде дуже необхідний вам у житті. Бажаю великих звершень, радості і хай вам щастить!».
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark