Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 61 гость.

Карта сайту

Геннадій Адольфович Кернес нагородив переможців конкурсу студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив»

Теги: Загальні

 15 червня 2017 року відбулась зустріч Харківського міського голови Г.А. Кернеса з переможцями ІІ Міського конкурсу студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив», під час якої були нагороджені автори 50 кращих проектів. Студенти, які посіли I місця в номінаціях, нагороджені Подяками Харківського міського голови і грошовими преміями в розмірі 15 тисяч, ІІ і ІІІ місця – грошовими преміями в розмірі 10 тисяч і 5 тисяч відповідно.

   «Я надзвичайно вражений, по-перше, професіоналізмом і прикладною спрямованістю ваших розробок. Бізнес-плани, технічні розрахунки, дослідні зразки – це дуже високий рівень опрацювання. І друге, але не менш важливе в цьому, – ви пропонуєте виразні, цільні, конкретні ідеї, які готові реалізувати і знаєте, як це зробити», – сказав Г.А. Кернес, виступаючи перед студентами.
   За його словами, велика частина запропонованих ідей стосується того, над чим вже працюють у Харкові, – система велодоріжок, транспортна навігація та логістика, благоустрій зон відпочинку, туристична привабливість міста. «Мені дуже сподобалося, що ми мислимо в одному напрямку! Точно можу сказати, що всі пропозиції, що стосуються міської інфраструктури, управління і розвитку міста, будуть розглянуті з усією увагою нашими департаментами за відповідним профілем», – зазначив міський голова.
   З ініціативи Г.А. Кернеса призовий фонд конкурсу з наступного року буде збільшено до 20 тис. грн за 1 місце, 15 тис. грн. – за 2 місце і 10 тис. грн – за 3 місце.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark