Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 34 гостя.

Карта сайту

Відкрите засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді

Теги: Загальні

 13 червня 2017 року  на базі Науково-методичного педагогічного центру відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді Департаменту освіти Харківської міської ради.

   На засіданні висвітлювалися питання реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді в навчальних закладах у 2016/2017 н.р., виконання заходів проектів «Я – Харків’янин» та «Учнівське самоврядування»  Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011-2017 роки. 
   Члени ради обмінялися кращим досвідом виховання громадян-патріотів України шляхом проведення міської військово-спортивної гри «Патріот», районних конкурсів «Прапороносці», акцій та проектів загонів юних миротворців, які працюють в навчальних закладах міста. Присутні ознайомилися з системою роботи ХСШ №39 Новобоварського району щодо роботи з дітьми-переселенцями із зони АТО та  їх сім’ями.
   У роботі Ради взяли участь педагоги, заступники директорів з навчально-виховної роботи, методисти управлінь освіти, представники військових частин Національної гвардії України та громадських організацій.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark