Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 27 гостей.

Карта сайту

День захисту дітей у Харківському дитячому будинку «Родина»

Теги: Загальні

 1 червня 2017 року з нагоди Дня захисту дітей у дитячому будинку «Родина» влаштовано свято для 41 вихованця. 

   Почесними гостями заходу стали перший заступник Харківського міського голови Ігор Олександрович Терехов, директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко та депутати Харківської міської ради. 
   Перший віце-мер передав дітям подарунки від Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса та звернувся до вихованців зі словами: «Я відчуваю дуже зворушливі почуття. Дуже святкова, хороша атмосфера, діти так добре виступили. І при цьому трохи сумно, бо випускники підуть зі свого будинку. Те, як складеться їх життя, залежить від того, кого вони зустрінуть на своєму шляху, і від того, як ми будемо їх підтримувати. Наш обов'язок - допомагати їм і зробити все можливе, щоб їхнє життя склалося, щоб вони були щасливі, успішні і створили свої сім'ї». 
  Ігор Олександрович подякував педагогам за їхній внесок в кожну дитину і зазначив, що міська влада намагається створювати хороші умови для розвитку дітей та гарного їх відпочинку. 
   Вихованці дитячого будинку для своїх гостей підготували концертну програму «Діти, квіти, любов», під час якої розповіли про свої досягнення, мрії, плани на майбутнє та вручили подарунки, виготовлені. 
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark