Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 27 гостей.

Карта сайту

Семінар «Співробітництво з вищими навчальними закладами: формування єдиного освітнього простору для обдарованих учнів»

Теги: Загальні

 19 квітня 2017 року Департаментом освіти на базі Науково-методичного педагогічного центру проведено семінар для методистів, які координують роботу з обдарованими учнями, та заступників директорів навчальних закладів нового типу «Співробітництво з вищими навчальними закладами: формування єдиного освітнього простору для обдарованих учнів».

   У роботі семінару взяли участь представники вищих навчальних закладів: І.О. Гірка, доктор фізико-математичних наук, декан фізико-технічного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна, І.В. Чернікова, кандидат історичних наук, заступник декана історичного факультету ХНПУ імені Г.С. Сковороди, О.С. Ярош, провідний фахівець з профорієнтаційної роботи ХНУМГ імені О.М. Бекетова, А.Г. Гарбуз, старший викладач екологічного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна.
   Були розглянуті актуальні напрями розвитку співробітництва загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, презентовано систему організації співпраці з вищою школою у навчальних закладах Шевченківського району та сучасні форми взаємодії з ВНЗ у Київському районі.
   Під час круглого столу учасники семінару обмінялись досвідом співробітництва у системі «школа-ВНЗ».
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark