Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 8 гостей.

Карта сайту

Вітаємо переможців міжнародної математичної олімпіади!

Теги: Загальні

 З 22 по 27 лютого 2017 року в м Бухаресті (Румунія) проходила міжнародна математична олімпіада Romanian Master in Mathematics (RMM). 

   Це престижне міжнародне змагання, запрошення на яке отримують країни, що з року в рік показують високі результати на Міжнародній математичній олімпіаді. У цьому році в RMM брали участь команди з 17 країн (США, Китай, Корея, Росія, Угорщина, Великобританія, Франція, Італія та ін.).
   До збірної команди України ввійшли шестеро харків'ян: десятикласники Нго Нгок Тхай Шон, Роман Сарапін, Микита Веприк, одинадцятикласники Фам Хоанг Вієт, Олег Руденко, – учні фізико-математичного ліцею №27, та Ольга Шевченко – учениця навчально-виховного комплексу № 45 «Академічна гімназія».
   Українські школярі завоювали одну золоту, дві срібні та три бронзові медалі. Харків’яни Сарапін Роман, Фам Хоанг Вієт нагороджені  срібними медалями, а  бронзу в скарбничку збірної додали Нго Нгок Тхай Шон та Веприк Микита. 
   Від усієї душі вітаємо переможців міжнародної математичної олімпіади і бажаємо учням та їх наставникам творчих досягнень і перемог!
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark