Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 18 гостей.

Карта сайту

Навчаємося самостійно відстоювати свої права

Теги: Загальні

 24 лютого 2017 року  на базі Науково-методичного педагогічного центру відбулося відкрите засідання Координаційної ради Харківської міської організації учнівського самоврядування за участю представників Правової корпорації ХМОУС та членів юридичної комісії Молодіжної ради при Харківському міському голові.

   На засіданні були висвітлені питання важливості підтримки громадських ініціатив дітей та молоді для демократичного розвитку школи, розглянуті приклади ефективної практики навчальних закладів щодо захисту прав та інтересів дітей шляхом реалізації проектів «Скринька довіри», «Юридична консультація», «Центр медіації та права», «Шкільна служба порозуміння». 
   На засіданні було обговорено ініціативу учасників проекту «Інтеграція через діалог» про створення міської Ради омбудсменів із числа учнів, педагогів, представників батьківської громадськості для  допомоги дітям із Донецької та Луганської областей, що навчаються у м. Харкові у вирішенні їх проблем. 
   Лідери  Харківської гімназії № 6 «Маріїнська гімназія» та  Харківського фізико-математичного ліцею № 27 запропонували для реалізації в межах діяльності ХМОУС проект «Шкільний кабінет репетитора», спрямований на надання допомоги дітям-переселенцям із зони АТО у підготовці до ЗНО силами учнів-переможців Всеукраїнських олімпіад та турнірів з математики.
   У ході дружнього спілкування  учасники засідання познайомилися із діяльністю  Молодіжної ради при Харківському міському голові. Присутнім було презентовано проект «Твій вибір», що планується до реалізації членами юридичної комісії Молодіжної ради спільно з лідерами учнівського самоврядування навчальних закладів міста.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark