Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 13 гостей.

Карта сайту

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим Директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко

Теги: Загальні

          Дорогі діти, шановні батьки та педагоги!

   Прийміть найщиріші вітання із Новим роком і Різдвом Христовим – святами, які наповнюють серця людей світлом, радістю, надією, вірою в майбутнє! 
   Перегортаючи останню сторінку 2016 року та підбиваючи його підсумки, можемо з упевненістю сказати, що він для усієї освітянської спільноти Харкова  був насичений важливими подіями, напруженою працею, позитивними змінами й звершеннями. Творчі досягнення та перемоги юних харків’ян зміцнили славу нашого міста – інтелектуальної столиці країни, додали впевненості у завтрашньому дні. В конкретних справах набуті мудрість, професіоналізм і життєвий досвід. 
   Шановні колеги! Бажаю вам міцного здоров'я, величезного особистого щастя, благополуччя, невичерпної енергії, реалізації всіх професійних планів! Хочеться побажати, щоб Ви завжди були оточені теплом і любов'ю своїх вихованців, повагою колег і друзів, а відмінний настрій і душевний підйом завжди супроводжували Ваше життя!
   Дорогі діти та батьки!  Нехай прийдешній рік виправдає усі ваші сподівання і прагнення, принесе у ваші домівки добробут, любов і процвітання.
   Кожен із нас має надію, що новий 2017 рік буде щасливим. У нас спільні мрії – мир в Україні, здоров’я рідних і близьких, благополуччя в сім’ї.



З повагою,
Директор Департаменту освіти                        О.І.Деменко
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark