Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 53 гостя.

Карта сайту

Семінар для методистів позашкільних навчальних закладів

Теги: Загальні
29 листопада 2016 року в Науково-методичному педагогічному центрі Департаменту освіти відбувся семінар для методистів позашкільних навчальних закладів м. Харкова на тему «Особливості організації методичної роботи з питань підвищення фахової компетентності керівників гуртків». 
   Одним з основних завдань семінару стало акцентування уваги учасників семінару на значенні методичної служби позашкільного навчального закладу у професійному зростанні педагога та підвищенні якості організації методичної роботи з національно-патріотичного виховання.
   Під час семінару презентовано досвід організації роботи з патріотичного виховання молоді Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок» Індустріального району, окреслено шляхи залучення молодого педагога-позашкільника до активної роботи з підвищення власної професійної компетентності та висвітлено позитивний досвід організації методичної роботи Центру позашкільної освіти «Старт» Холодногірського району з цього питання. 
   Учасники семінару ознайомились з ефективними формами співробітництва загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Індустріального району щодо реалізації заходів Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді.
   У практичному блоці методисти взяли участь у тренінгу «Формування професійної компетенції педагога ПНЗ».

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark