Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 45 гостей.

Карта сайту

У Харкові відбувся фінал фестивалю «Відкриті уроки футболу»

Теги: Загальні

 15 листопада у Харківській гімназії № 152 пройшов фінал фестивалю «Відкриті уроки футболу», в якому взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, директор Департаменту освіти Ольга Деменко, перший віце-президент федерації футболу України Вадим Костюченко, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, а також вісім кращих команд з п'яти районів міста.

  Як зазначила директор Департаменту освіти Ольга Деменко, «Відкриті уроки футболу» стартували ще у вересні. Діти брали участь у конкурсах, квестах із футбольними елементами. За результатами змагань були визначені кращі команди, які стали учасниками фіналу. Фактично це дружні змагання, а всі команди вже переможці. Крім того, цей фестиваль спрямований на адаптацію дітей-переселенців, які навчаються у нас в школах, формування дружніх стосунків між дітьми.
   Фестиваль «Відкриті уроки футболу» - масштабний проект, основною метою якого є допомога в соціальній інтеграції дітей-переселенців і місцевих дітей засобами масового футболу. Старт проекту був покладений в 2013 році під час підписання Договору про взаємодію між Міністерством освіти і науки України та Федерацією футболу України.
   Під час відкриття заходу гостям показали літературно-музичну композицію «Viva, спорт!», а також відбувся парад юних харківських спортсменів, які завоювали медалі на змаганнях різного рівня. Футболісти збірної України і інші гості вручили командам м'ячі від Федерації футболу України
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark