Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Велика рада старшокласників м. Харкова

Теги: Загальні

5 жовтня 2016 року за ініціативою Харківської міської організації учнівського самоврядування на базі Харківської загальноосвітньої школи № 70 проведено щорічний форум учнівської молоді міста «Велика рада старшокласників».

   У неформальній дружній атмосфері представники всіх районів – учні, учителі, батьки, активісти громадських організацій – обговорили продуктивні ідеї та сучасні підходи до організації діяльності органів учнівського самоврядування в умовах інтеграції до європейського освітнього простору.
   Під час форуму працювали  презентаційні майданчики базових центрів міської організації учнівського самоврядування: секції миротворчості, толерантності та волонтерства, Асоціації шкільних Євроклубів,  Центру молодіжних ініціатив та Прес-центру. На коворкінг-майданчику були представлені проекти, що реалізуються в навчальних закладах в межах діяльності ХМОУС: «Школа миру», «Інтеграція через діалог»,  «Шкільний Харків» тощо. 
   Роботи творчої майстерні з виготовлення патріотичних сувенірів, яка протягом року працювала на базі Індустріального району, були представлені на виставці «З відданістю в серці для захисників України». 
   Портфоліо успішності на форумі представили 75 навчальних закладів,  які за підсумками щорічних моніторингових досліджень мають високі показники розвитку учнівського самоврядування. 
    Закінчився захід святковим  флешмобом «Рука до руки», у якому взяли участь усі учасники «Великої ради старшокласників .
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark