Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 53 гостя.

Карта сайту

Міська серпнева педагогічна конференція

Теги: Загальні

 30 серпня 2016 року у приміщенні Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенка  відбулась міська педагогічна конференція «Підсумки розвитку освіти м. Харкова у 2015/2016 навчальному році та пріоритетні завдання на 2016/2017 навчальний рік».

У роботі конференції взяли участь керівники профільних департаментів і управлінь Харківської міської ради, ректори вищих навчальних закладів, голови районних профспілок працівників освіти, керівники та педагогічні працівники навчальних закладів м. Харкова всіх типів і форм власності, ветерани освіти і молоді вчителі, представники Міської батьківський ради та лідери учнівського самоврядування.

Перший заступник Харківського міського голови Терехов І.О. привітав присутніх із початком нового навчального року. Ігор Олександрович зазначив, що перед працівниками сфери освіти Харкова, як завжди, стоять найвищі цілі: «Дякую вам за те, що протягом останніх п'яти років Харків і Харківська область утримують лідируюче місце за всіма видами інтелектуальних змагань серед усіх регіонів України. Ваша професія нелегка, але вона дуже необхідна, тому що ви фактично формуєте майбутнє Харкова і нашої країни». Крім того, Ігор Олександрович Терехов вручив Подяки міського голови призерам міжнародних учнівських олімпіад, почесні грамоти виконкому Харківської міськради - їхнім вчителям, а також Подяки Міністерства освіти України працівникам сфери освіти за сумлінну працю, досягнуті успіхи в справі навчання і виховання підростаючого покоління.

Семиноженко Володимир Петрович, академік Національної академії наук  України, член Президії НАН України, голова Північно-Східного наукового центру Національної академії наук  і Міністерства освіти і науки України, привітав освітян з початком нового навчального року та наголосив на об’єднанні зусиль молодих учених Харкова з загальноосвітніми навчальними закладами з метою досягнення високої якості середньої освіти. 

Директор Департаменту освіти Деменко О.І. ознайомила педагогічних працівників та гостей заходу з основними здобутками освіти м. Харкова у 2015/2016 н.р. та окреслила коло питань, на реалізацію яких будуть спрямовані зусилля освітян у новому навчальному році.

Своїми здобутками за 2015/2016 н.р. поділилися голова організації учнівського самоврядування Бєлокрилий Даніл та голова Міської батьківської ради Хоша М.О.

Перед початком конференції педагоги та гості ознайомитися з матеріалами виставки «Освіта Харкова: досягнення та перспективи».

Доповідь директора Департаменту освіти Деменко О.І. на конференції педагогічних працівників 30.08.2016.

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark