Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

Завдання і напрями національно-патріотичного виховання на 2016/2017 навчальний рік

Теги: Загальні

 Формування патріотизму в українському суспільстві залишається першочерговим як для держави, так і для системи освіти в цілому. У Методичних рекомендаціях з питань організації виховної роботи у навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році, наданих у листі Інституту модернізації змісту освіти від 25.07.2016 № 2.1/10-1828, визначено що національно-патріотичне виховання підростаючого покоління є важливим сектором навчально-виховного процесу. 

   Основним документом щодо національно-патріотичного виховання є Стратегія національно-патріотичного виховання дітей та молоді, затверджена Указом Президента України від 13.10.2015 № 580/2015. Відповідно до положень Стратегії, основними складовими національно-патріотичного виховання є: громадянсько-патріотичне, військово-патріотичне та духовно-моральне виховання. 
   Завдання навчальних закладів — так побудувати виховну діяльність, щоб сама її організація, приклади авторитетних наставників-учителів, шкільне середовище виховували дітей у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності. 
   За матеріалами сайту: http://www.pedrada.com.ua
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark