Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 17 гостей.

Карта сайту

На Міжнародному турнірі юних фізиків Українська команда з Харкова виборола бронзу

Теги: Загальні

 Завершився XXIX Міжнародний турнір юних фізиків (IYPT). Це змагання – своєрідний Кубок світу серед юних любителів точних наук. У ньому брало участь 29 команд з Європи, Азії, Австралії та Америки. Загалом XXIX Міжнародний турнір юних фізиків зібрав понад 320 любителів фізики, серед яких учні-переможці відповідних національних змагань, провідні вчителі, відомі науковці. 

   Україну на змаганнях представляла команда Харківського ліцею № 161 «Імпульс». До її складу увійшли: Зайцева Ольга (капітан), Мельник Євген, Овчаренко Григорій, Гринченко Світлана та Пивовар Назар. Керівниками команди були кандидати фізико-математичних наук, доценти – Майзеліс Захар Олександрович та Колебошин Валерій Якович.
   Протягом п'яти раундів команда Харківського ліцею № 161 « Імпульс» зустрілася з 11 суперниками, тричі перемогла, двічі була другою. Доповіді, полеміка та все інше офіційне спілкування здійснювалося англійською мовою.
   За результатами змагань команда Харкова увійшла до першої десятки та виборола бронзову медаль. Це найкраще досягнення української команди в історії турніру. 
Запорукою перемоги нашої команди стали висока мотивація та хороша підготовка учнів з фізики та англійської мови; ентузіазм, самовідданість та високий фаховий рівень керівників нашої команди, а також згуртованість і потужний командний дух. 
   Вітаємо з Перемогою!
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark