Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 73 гостя.

Карта сайту

Геннадій Кернес нагородив переможців конкурсу студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив»

Теги: Загальні

 За ініціативою Харківського міського голови Г.А. Кернеса, з метою формування у студентів позитивного погляду на майбутнє Харкова, підтримки і розвитку дослідницької та проектної діяльності, виховання активної громадянської позиції, залучення до вирішення соціальних проблем міста, у травні-червні 2016 року проведено конкурс студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив».  

   У конкурсі взяли участь понад 1000 студентів усіх ВНЗ міста в 4-х номінаціях: «Харків – територія успішної кар'єри», «Розумного міста – креативна молодь», «Рідному Харкову – сталий розвиток», «Харків – місто відкрите, творче, толерантне».
   У проектах студенти розкрили цілий ряд проблемних питань (працевлаштування та планування успішної кар'єри, раціональне використання міського простору і розвиток муніципальної інфраструктури та туризму), запропонували ряд волонтерських та соціальних проектів, представили інноваційні проекти з впровадження винаходів і новітніх технологій.
   24 червня 2016 року автори 50 кращих проектів стали учасниками зустрічі міського голови з переможцями конкурсу проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив». Автори проектів, які посіли I місця в номінаціях, нагороджені Почесними грамотами виконавчого комітету Харківської міської ради і грошовими преміями в розмірі 15 тисяч, ІІ і ІІІ місця  ̶  Подяками Харківського міського голови і грошовими преміями в розмірі 10 тисяч і 5 тисяч відповідно.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark