Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 38 гостей.

Карта сайту

Діти Харкова - учасники соціальної акції «Діти Харкова - за мир!»

Теги: Загальні

 За ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса у День захисту дітей у місті проведено соціальну акцію «Діти Харкова - за мир!»у якій взяли участь близько 3 тисяч школярів Харкова. Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса всіх учасників привітав перший віце-мер Ігор Терехов: «Я вітаю вас із цим чудовим святом. Сьогодні ми всі зібралися тут для того, щоб показати всьому світу, усій Україні, що ми - за мир, що в нас найталановитіші і найпрекрасніші діти, які прагнуть жити в мирній і єдиній Україні». 

   Підготовка до свята розпочалась ще у травні. Учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста намалювали 600 малюнків, присвячених родині та рідному місту. З цих малюнків перед Харківським національним академічним театром опери та балету імені М. В. Лисенка викладено напис «Діти Харкова - за мир!» довжиною 120 метрів. 
   1 червня на площі Свободи відбувся флешмоб «Діти Харкова - за мир!», під час якого 1500 дітей вишикувались у напис «Діти Харкова - за мир!» та з 200 різнокольорових стрічок, виготовлених учнями всіх навчальних закладів міста склали 250-метрову Стрічку миру із закликами до збереження миру. 
   Школярі долучились до акції «Світ у долонях дітей» і намалювали крейдою контури своїх долонь, щоб сказати «Ні» війні.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark