Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 18 гостей.

Карта сайту

Міська військо-спортивна гра «Патріот»

Теги: Загальні

21-22 травня 2016 року відбулися фінальні змагання військово-спортивної гри «Патріот». Міська військо-спортивна гра «Патріот» серед допризовної молоді, присвячена 25-й річниці Незалежності України, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ї річниці завершення Другої світової війни. Гра проводиться Департаментом освіти Харківської міської ради спільно з Всеукраїнською федерацією військово-спортивних багатоборств.

  Метою змагань є популяризація здорового способу життя, підвищення інтересу до служби в Збройних Силах України, розвиток необхідних фізичних, морально-психологічних і вольових якостей старшокласників.

  Урочисте відкриття гри відбулось на стадіоні «Зірка» Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба за участі директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко і голови міської організації ветеранів АТО Олександра Сергєєва. Як повідомила Ольга Іванівна, Олександр Сергєєв 10 років тому брав участь в грі «Патріот». Молода людина пройшла війну на сході країни, захищала Донецький аеропорт і удостоєна державних нагород. Це доводить, що військово-патріотична гра «Патріот» проводиться в Харкові недаремно. Гра виховує у школярів патріотів, майбутніх захисників Харкова і України.

  У заході взяли участь збірні команди старшокласників-допризовників з усіх районів Харкова. Кожна з команд-учасниць продемонструвала свій рівень підготовки до служби в Збройних Силах України в умовах, максимально наближених до реальних. 21 травня на стадіоні «Зірка» відбулися показові виступи з рукопашного бою, змагання зі стрільби, стройової та теоретичної підготовки. 22 травня, на базі польового майданчика мікрорайону Залютино, учасники виконали нормативи з тактичної підготовки та показали навички подолання перешкод. 

  За підсумками змагань переможцями військово-спортивної гри «Патріот» у загальнокомандному заліку стали:

І місце – команда Московського району;

ІІ місце – команда Шевченківського району;

ІІІ місце – команда Комінтернівського району.

  Переможці та призери нагороджені дипломами та грамотами Департаменту освіти, кубками, медалями та призами.

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark