Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 36 гостей.

Карта сайту

XL міський огляд роботи загонів юних інспекторів руху

Теги: Загальні

 27 квітня 2016 року у приміщенні Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок» відбувся XL міський етап Всеукраїнського зльоту загонів юних інспекторів руху, який проводиться Департаментом освіти спільно з управлінням превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Харківській області. Метою змагань є профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму, зниження кількості дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, залучення дітей та підлітків до вивчення основ безпечної поведінки на дорозі.

   У міському конкурсі взяли участь 9 загонів юних інспекторів руху, які здобули перемогу в районних етапах. Програма змагань традиційно складалася з шести етапів. Юні інспектори руху продемонстрували відмінні знання основ Правил дорожнього руху, теоретичну підготовку та практичні уміння надання першої невідкладної медичної допомоги потерпілим внаслідок ДТП, навички регулювання руху, фігурного водіння велосипеду, взяли участь в творчих змаганнях – підготували плакат соціальної реклами з безпеки дорожнього руху, та показали свої знання, виступивши в конкурсі «Агітбригад». Хлопчики та дівчатка представили цікаві інсценування з тематики безпеки дорожнього руху та акцентували увагу глядачів на необхідності дотримання ПДР у повсякденному житті. Конкурсантів оцінювало компетентне журі у складі представників Управління превентивної діяльності, Департаменту освіти Харківської міської ради.

   Переможцями в командній першості визнані: 
І місце – загін «Недетское время» Харківської загальноосвітньої школи № 154 Шевченківського району;
ІІ місце – загін «Зелене світло» Харківської спеціалізованої школи № 55 Київського району;
ІІІ місце – загін «Дорожній патруль» Харківської гімназії № 23 Московського району.

   Переможцями в номінаціях змагань стали: 
- «Теоретичні знання Правил дорожнього руху» - Герасимова Вікторія, учениця ХГ № 46 Комінтернівського району;
- "Вело-естафета" (індивідуальне керування велосипедом) - Дуплій Владислава, учениця ХСШ № 66 Червонозаводського району;
- «Юний регулювальник» - Оксененко Юлія, учениця ХЗОШ № 154 Шевченківського району;
- «Медична допомога» - Іванова Анна, учениця ХНВК № 21 Фрунзенського району;
- «Тематичний урок з безпеки дорожнього руху» - Умудов Ельвин, учень ХЗОШ № 137 Жовтневого району;
- «Захист плаката соціальної реклами з безпеки дорожнього руху» - Вакулович Ксенія, учениця  ХЗОШ № 126 Холодногірського району.
   Переможці та призери змагань відзначені грамотами управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області та заохочувальними подарунками.
   Команда Шевченківського району отримала право представляти місто Харків в обласному огляді роботи загонів юних інспекторів руху, який відбудеться у травні 2016 року.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark