Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Нагородження переможців міського конкурсу «Учень року – 2016»

Теги: Загальні

 29 квітня 2016 року в малому залі Харківської міської ради  відбувся прийом міським головою Геннадієм Адольфовичем Кернесом переможців міського конкурсу «Учень року – 2016».

    На конкурсі «Учень року – 2016» старшокласники змагалися в чотирьох номінаціях: «Інтелектуал», «Лідер», «Творча особистість», «Спортсмен». Серед учасників – 4 стипендіати Президента України, переможці міжнародних та всеукраїнських олімпіад, конкурсу-захисту робіт Малої академії наук України, міжнародних спортивних і творчих конкурсів, лідери учнівського самоврядування.
   «Сьогодні ви отримали підтвердження успіху, але не менш важливо, щоб у подальшому ваші знання і старання були затребувані. Важливо зробити правильний вибір і ефективно використовувати отриману інформацію і досвід. Я знав багато відмінників, але життя показує, що цього недостатньо для успіху. Команда однодумців, характер, повага до традицій і робота для людей – я переконався, що це необхідні умови для того, щоб реалізувати свої плани на благо сім'ї, країни, міста», – сказав Геннадій Адольфович Кернес на прийомі на честь переможців.
   Він запропонував школярам із батьками і наставниками сходити на екскурсію до сесійної зали Харківської міської ради, де депутати приймають рішення для роботи виконавчих органів.
   «Сміливо йдіть на трибуну, займайте депутатські крісла. Скоро настане час, коли ви будете оцінювати зроблене нами і йти вперед», – зазначив Геннадій Кернес.
   Фіналісти конкурсу отримали подяки Харківського міського голови, подарунки та сертифікати на отримання стипендій Харківського міського голови «Обдарованість» у 2016/2017 навчальному році.
 

 

 

 

 

Прикріплений файлРозмір
Student of the year.pptx49.83 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark