Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

XXІІ міський конкурс дружин юних пожежних

Теги: Загальні
18 квітня 2016 року в Харківському Палаці дитячої і юнацької творчості відбувся XXІІ міський конкурс дружин юних пожежних серед загальноосвітніх навчальних закладів міста Харкова, який проводиться Департаментом освіти Харківської міської ради та Головним управлінням Міністерства з надзвичайних ситуацій у Харківській області. Навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, залучення учнів до вивчення історії пожежно-рятувальної служби, популяризація серед учнів здорового й активного способу життя – ось мета цього конкурсу.
   У міському етапі взяли участь 9 дружин юних пожежних, які здобули перемогу в районних змаганнях. Команди юних пожежних продемонстрували свої знання у конкурсах «Знавці пожежної справи» та «Надання першої допомоги потопаючому», ознайомили учасників конкурсу зі своєю діяльністю у конкурсі «Візитка» та надали рекомендації щодо дій у надзвичайних ситуаціях у агітаційному музичному виступі «Людина у надзвичайній ситуації».
   За результатами проведення конкурсу переможцями визнані:
І місце - команда Харківської загальноосвітньої школи № 123 Московського району;
ІІ місце - команда Харківської загальноосвітньої школи № 17 Київського району;
ІІІ місце - команда Харківської гімназії № 65 Жовтневого району.
  Переможці міського конкурсу дружин юних пожежних нагороджені дипломами та цінними подарунками Департаменту освіти Харківської міської ради.
   Усі три команди-переможці отримали право представляти місто Харків на обласному етапі конкурсу дружин юних пожежних серед шкіл Харківської області.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark