Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 10 гостей.

Карта сайту

Міська олімпіада для випускників школи І ступеня «Путівка в науку»

Теги: Загальні

 16 квітня 2016 року на базі Харківської спеціалізованої школи № 17 відбулася ХІV міська олімпіада для випускників школи І ступеня «Путівка в науку». 

   Олімпіада проводиться Департаментом освіти в рамках реалізації основних заходів Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011 – 2017 роки з метою виявлення та підтримки обдарованих школярів, стимулювання їхнього інтересу до вивчення базових предметів. 

  60 юних науковців змагалися у 3-х освітніх галузях: «Українська мова», «Математика», «Природознавство». 
   Святковий концерт з нагоди відкриття олімпіади подарували участникам учні Харківської спеціалізованої школи № 17. 
   До складу журі олімпіади входили викладачі Харківської гуманітарно-педагогічної акодемії та методисти Департаменту освіти.
   За результатами визначено 28 переможців конкурсу. Переможці конкурсу отримали Дипломи Департаменту освіти та подарунки, усі участники - заохочувальні призи.
   Центр дитячої та юнацької творчості № 3 підготував для учасників олімпіади концертно-пізнавальну програму «Ми діти твої Україно». Учні переглянули експозиції в музеї історії Центру дитячої та юнацької творчості, музеї лози та виставковому залі, де демонструються дитячі роботи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
    
 

 

Прикріплений файлРозмір
Stay in science.pptx8.79 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark