Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 45 гостей.

Карта сайту

Всеукраїнський відкритий турнір юних фізиків серед команд юніорської ліги

Теги: Загальні

З 22 по 24 квітня 2016 року в Харкові відбудеться ХІХ Всеукраїнський відкритий турнір юних фізиків серед команд юніорської ліги. До участі в турнірі запрошуються команди у складі 3-6 учнів 7-10-х класів. Змагання відбуваються у формі наукових дискусій за правилами Всеукраїнського турніру юних фізиків. Учасникам турніру пропонуються 12 творчих задач (Задачі Турніру Юних Фізиків 2016 року).

 ХІХ Всеукраїнський юніорський турнір юних фізиків проводиться фізико-технічним факультетом Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна на базі комунального закладу «Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради». 
 Турнір юних фізиків юніорської ліги є відкритим, у ньому багато років беруть участь команди з провідних шкіл Харкова, Києва, Одеси, Дніпропетровська, Херсона та ін. Починаючи з 1997 року по 2013 рік турнір щорічно  проводився у м. Луганську. У квітні 2015 року ХVIII турнір відбувся у Харкові. Членами журі є відомі науковці України, доктори та кандидати наук, провідні вчителі фізики, студенти університетів України, у тому числі переможці Міжнародного студентського турніру фізиків.

 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark