Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 71 гость.

Карта сайту

ІІ етап міського конкурсу «Учень року − 2016»

Теги: Загальні

 11 березня 2016 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 5 проведено ІІ етап міського туру конкурсу «Учень року − 2016» − тестування.

   Учасників конкурсу привітала голова журі конкурсу, заступник директора Департаменту освіти Тетяна Петрівна Стецюра. Вона побажала успіхів конкурсантам та наголосила на тому, що переможці конкурсу минулих років по праву вважаються елітою Харкова. На першому етапі – оцінювання портфоліо – членам журі працювати було нелегко, оскільки творчі та ініціативні, талановиті та харизматичні, наділені не лише фізичними даними, але й неабиякими інтелектуальними здібностями, конкурсанти, незважаючи на юних вік, мають досягнення, якими не кожен дорослий може пишатися. Стипендіати Президента України, переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад та турнірів, члени координаційної ради  Харківської міської організації учнівського самоврядування, майстри та кандидати в майстри спорту України, члени збірних команд України та Харківської області, переможці міжнародних та національних спортивних змагань і творчих фестивалів та конкурсів виборюватимуть перемогу в конкурсі.
   Під час виконання конкурсних завдань учасники виявили неабияку кмітливість, ерудицію, логічне, інтелектуальне та творче мислення
   Учні, які наберуть найбільшу кількість балів за портфоліо, есе та тестову роботу, стануть учасниками ІІІ етапу, де продемонструють ерудованість, винахідливість, артистизм та всі свої таланти.
 

 

 

   

       Відеоматеріали

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark