Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 56 гостей.

Карта сайту

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року»

Теги: Загальні

З метою сприяння зростанню престижності звання класного керівника, його ролі і статусу як компетентного педагога XXI століття, Міністерством освіти і науки України, Інститутом модернізації змісту освіти спільно з Інститутом проблем виховання Національної академії педагогічних наук України проведено Всеукраїнський конкурс «Класний керівник року». 

Цього року конкурс проводився в 3-х  номінаціях («Класний керівник 5-7-х класів», «Класний керівник 8-9-х класів», «Класний керівник 10-11-х класів») у два етапи: відбірковий (заочно-дистанційний) та фінальний (очний).

22 грудня 2015 року у Міністерстві освіти і науки України відбувся фінальний (очний) етап конкурсу.

За підсумками всіх етапів визначено 9 переможців Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року». Дипломом І ступеня відзначена Білецька Ольга Євгенівна, класний керівник 9 класу Харківської гімназії № 6 «Маріїнська гімназія» Харківської міської ради Харківської області в номінації  «Класний керівник 8-9-х класів». 

Переможців конкурсу привітав та нагородив дипломами директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України Юрій Кононенко.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark