Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 73 гостя.

Карта сайту

Засідання лідерів учнівського самоврядування

Теги: Загальні

 26 листопада 2015 року на базі Науково-методичного педагогічного центру   відбулося засідання членів Координаційної ради Харківської міської організації учнівського самоврядування.

На засіданні були підведені підсумки роботи ХМОУС у 2015 році; розглянуті питання участі шкільних дитячо-юнацьких організацій у конкурсі на кращий куточок державної та національної символіки в навчальних закладах м. Харкова; підготовки та проведення фестивалю національних культур до Дня соборності України.

Під час засідання  голова ХМОУС Білокрилий Данііл та голова міської батьківсткої ради Хоша Марина Олександрівна підписали договір про співпрацю між ХМОУС та Харківською міською батьківською радою.

У засіданні взяли участь голови та заступники районних дитячо-юнацьких організацій, керівники базових центрів ХМОУС, куратори учнівського самоврядування, представники студентського самоврядування Українського державного університету залізничного транспорту, які обговорили з учнями перспективи подальшого співробітництва.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark