Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 18 гостей.

Карта сайту

Семінар «Основні напрями розвитку міської системи роботи з обдарованою молоддю»

Теги: Загальні

18 листопада 2015 року Департаментом освіти на базі Науково-методичного педагогічного центру проведено семінар для методистів, які координують роботу з обдарованими учнями, та заступників директорів навчальних закладів нового типу «Основні напрями розвитку міської системи роботи з обдарованою молоддю».

З метою підвищення професійної компетентності методистів районних методичних центрів із питань аналізу та планування роботи з обдарованими учнями були розглянуті наукові основи теорії систем і принципи системного аналізу. Працюючи в групах під час практичного блоку, учасники семінару проаналізували стан реалізації основних напрямів проекту  «Обдарована молодь»  Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова та визначили пріоритетні напрями розвитку загальноміської системи роботи з обдарованими учнями.

На семінарі було презентовано систему організації роботи з обдарованими учнями  у Харківському технічному ліцеї № 173 та досвід Харківського університетського ліцею щодо співробітництва з Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна.

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark