Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 37 гостей.

Карта сайту

Семінар для новопризначених керівників дошкільних навчальних закладів

Теги: Загальні

12 листопада 2015 року на базі Науково-методичного педагогічного центру відбувся постійно діючий семінар для новопризначених керівників дошкільних навчальних закладів за темою «Фінансово-господарська діяльність навчального закладу».

Головні аспекти роботи з даного питання висвітлили спеціалісти Департаменту освіти. Примак Т.М., начальник планово-економічного відділу, окреслила питання особливості щодо проведення тарифікації педагогічних працівників. Коротка Л.В., начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності, звернула увагу слухачів на правила організації роботи з інвентарізації матеріальних цінностей в навчальному закладі. Костюшин О.С., начальник групи технічного нагляду,  вказав на особливості контролю за проведенням ремонтних робіт у навчальних закладах.

Учасники семінару ознайомилися з нормативними документами, що регламентують роботу навчального закладу з питань фінансово-господарської діяльності, отримали практичну допомогу щодо роботи з фінансовими документами та обговорили проблеми, що виникають під час їх оформлення.

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark