Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Президент затвердив Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки

Теги: Загальні

  Президент України Петро Порошенко підписав Указ "Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки".

 Президент висловив впевненість, що реалізація основних положень Стратегії сприятиме національному відродженню та захисту демократичного європейського вектору України.

  "Стратегія національно-патріотичного виховання є дороговказом для всіх органів державної влади, інститутів громадянського суспільства. Громадянин-патріот держави має виховуватись на прикладах героїчної боротьби українського народу за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави", - наголосив Порошенко.

   Стратегія національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки спрямована на виховання патріотизму та утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українців, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України та визначення ефективних механізмів системної взаємодії органів влади та інститутів громадянського суспільства у питаннях національно-патріотичного виховання.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark