Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Вивчаємо міжнародний досвід волонтерства

Теги: Загальні

9 жовтня 2015 року на базі Харківського центру волонтерів відбулось заняття «Школи волонтерів»  за темою «Міжнародний досвід волонтерства», у якому взяли участь лідери Харківської міської організації учнівського самоврядування, представники волонтерського об’єднання дитячо-юнацької організації «Темп», що працює на базі Центру дитячої та юнацької творчості №6 Фрунзенського району.

Програма школи передбачає комплексну теоретичну та практичну підготовку волонтерів, розкриття лідерського потенціалу учнів, залучення школярів до соціально-вагомої роботи та активної громадської діяльності.

Сьогодні волонтерські учнівські загони працюють у кожній школі нашого міста. Сфера їх діяльності – робота з тимчасовими переселенцями із зони АТО, людьми похилого віку, турбота про дітей з функціональними обмеженнями, робота з вихованцями інтернатних закладів та дитячих будинків, популяризація здорового способу життя.

Учасники зустрічі окреслили шляхи взаємодії молоді міста та представників громадськості у напрямку реалізації міських та міжнародних  волонтерських проектів.

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark