Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 59 гостей.

Карта сайту

Відкриття багатофункціонального спортивного майданчика на території Харківської загальноосвітньої школи № 69

Теги: Загальні

1 жовтня 2015 року на території Харківської загальноосвітньої школи № 69 після капітальної реконструкції відкрито багатофункціональний спортмайданчик для учнів і жителів району 

Оновлення стадіону в одній із найстаріших шкіл Харкова (заснована в 1936 році) зроблено в рамках програми відродження шкільних стадіонів, за 5 років у Харкові їх реконструйовано вже 23.

«Користуючись нагодою, я вітаю школу з 79-річчям, яке ви відзначаєте. Стадіон, я думаю, стане центром спортивного життя району. Дітям потрібні хороші умови для фізкультури і спортивних секцій, це, а також благоустрій, поліпшення побутових умов у районі − показник роботи міської влади, виконання завдань, які ставлять перед нами харків'яни», − сказав Геннадій Адольфович Кернес на відкритті стадіону.

Біля школи побудовано нове футбольне поле зі штучним газоном останнього покоління, з освітленням і огорожею, встановлені баскетбольно-волейбольний майданчик, тренажерна секція, обладнана бігова доріжка. Футбольні команди отримали комплект м'ячів до нового навчального року.

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark