Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 8 гостей.

Карта сайту

Велика рада старшокласників м. Харкова

Теги: Загальні

Традиційно наприкінці вересня за ініціативи лідерів Харківської міської організації учнівського самоврядування (ХМОУС) відбулася Велика рада старшокласників навчальних закладів м. Харкова.

У ході заходу, що вп’яте проводиться в місті, пройшли презентація кращих шкільних дитячо-юнацьких організацій, виставка творчих робіт та проектів учнів до Дня захисника Вітчизни.

В урочистій частині заходу за  темою «Відповідальне лідерство молодіжних об’єднань у реалізації завдань Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова», лідери ХМОУС ініціювали підписання договору з батьківською міською радою про спільні наміри щодо реалізації учнівських ініціатив та партнерської взаємодії в межах єдиного освітнього простору міста. 

Під час проведення секційних засідань, що проходили у формі рольових та інтерактивних ігор, майстер-класів, відкритих дискусій,  лідери Комінтернівського, Жовтневого,  Московського, Фрунзенського, Орджонікідзевського районів,  представники університетського та фізико-математичного ліцеїв презентували досвід районних та шкільних організацій, розглянули питання національно-патріотичного виховання учнів у дитячих та молодіжних громадських організаціях.

Учасники заходу взяли участь в акції «З миром у серці», яку ініціювали представники дитячо-юнацької організації «КРОС» Комінтернівського району, та флешмобі біля символічного дерева Миру, висадженого у 2013 році під час проведення Великої ради старшокласників.

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark