Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 32 гостя.

Карта сайту

Шановні друзі: учні, батьки, колеги-освітяни!

Теги: Загальні

Перше вересня – це по-справжньому всенародне свято людяності й доброти, мудрості й надії, віри і любові. Це – хвилюючий поклик до нових відкриттів, початок осяйного й нелегкого шляху до знань.

Особливим і, безперечно, визначальним у житті цей навчальний рік стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. 

Дорогі учні! Я щиро вірю, що ви здібні, талановиті, розумні, тож досягнете всього, чого забажаєте. Я впевнена: ваші знання і таланти стануть запорукою процвітання нашої держави та міста.

Хочу висловити вдячність шановним учителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння! Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам приносить щастя і задоволення. 

Усім, хто навчається, навчає і виховує, хто прагне до здобуття знань і майстерного оволодіння професією, у цей урочистий день я хочу побажати здійснення найсміливіших задумів, реалізації усіх планів, плідного навчального процесу та ефективних результатів!

 

 
 

З повагою,

Директор Департаменту освіти

                 О.І. Деменко 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark