Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 63 гостя.

Карта сайту

Міська педагогічна конференція

Теги: Загальні

27 серпня 2015 року у приміщенні Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбулася міська педагогічна конференція «Підсумки розвитку освіти м. Харкова у 2014/2015 навчальному році та завдання на 2015/2016 навчальний рік».  

У заході взяли участь ректори провідних вищих навчальних закладів, керівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів м. Харкова, ветерани освіти, представники міської батьківської ради та учнівського самоврядування.

Заступник міського голови з питань розвитку та життєдіяльності міста Терехов І.О. привітав присутніх з початком нового навчального року та вручив Подяки Харківського міського голови 9 переможцям міжнародних учнівських олімпіад.

Директор Департаменту освіти Деменко О.І. ознайомила педагогічних працівників та гостей заходу з основними здобутками середньої освіти м. Харкова у минулому році та окреслила коло питань, на реалізацію яких будуть спрямовані зусилля освітян у новому навчальному році.

Своє бачення на вирішення деяких задач навчання та виховання підростаючого покоління виклали представник Координаційної ради Харківської міської організації учнівського самоврядування Аксьонов Михайло та міської батьківської ради Задорожна К.Ю.

Перед початком конференції педагоги та гості мали змогу ознайомитися з матеріалами виставки «Освіта Харкова: досягнення та перспективи».

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark