Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 22 гостя.

Карта сайту

Привітання директора Департаменту освіти Деменко О.І. з нагоди закінчення навчального року

Теги: Загальні

Дорогі школярі, вчителі, батьки!

Щиро вітаю усіх із закінченням навчального року. Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку освітянського літопису. Упродовж цього року юні харків’яни долучалися до джерел культури, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності. 

Хочу подякувати усім педагогам міста за віддану працю. Ви не тільки даєте дітям знання, а й формуєте їх духовно й фізично, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде Україна в близькому і далекому майбутньому.

Шановні випускники! Нехай мелодія останнього дзвоника залишиться у вашій душі спогадом про безтурботне дитинство, а обраний вами шлях у доросле життя буде сповнений новими мріями і сподіваннями, добрими вчинками та яскравими подіями. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, удосконалюйте себе, щоб якомога частіше ви відчували окриляючу силу успіху, радість перемог. 

Протягом усіх років навчання поруч з вами були ваші батьки. Разом із вами вони ділили ваші переживання і раділи вашим успіхам. Сердечне їм спасибі за мудрість, розуміння і чуйність.

Бажаю усім, хто сьогодні святкує у Харкові День останнього дзвоника, миру, щастя, міцного здоров’я.

 

 

З повагою,

Директор Департаменту освіти          О.І.Деменко

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark