Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 28 гостей.

Карта сайту

Звернення директора Департаменту освіти Деменко О.І. з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Теги: Загальні

Шановні ветерани, колеги, батьки, учні!

70 років відділяють світ від тих днів, коли відлунали останні залпи найбільшої в історії людства війни. Проте непідвладні часові подвиги переможців, які відстояли свободу, честь і незалежність своєї Батьківщини. І досі героїчні, сумні і доленосні події того часу озиваються гучним відлунням у серці кожного з нас. 

Для багатьох поколінь ці травневі дні є особливими – в них доблесть і героїзм, радість Перемоги і гіркота втрат. Це дні пам’яті за загиблими у Другій світовій війні, і дні примирення.

Дорогі ветерани! Ваші знання і досвід, виконання вами ратного та громадянського обов’язку – невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування. Наш обов’язок – бути гідними вашого надзвичайного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир та злагоду на рідній харківській землі.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде щасливішим!

Нехай ці дні пробуджують в душі кожної людини такі необхідні якості, як любов до Батьківщини, патріотизм, вірність обов’язку, почуття братерства, готовність пожертвувати собою заради миру і справедливості. Хай пам’ять про війну, її героїчні і трагічні сторінки не розділяє, а об’єднує.

 

З повагою,

Директор Департаменту освіти                 О.І. Деменко

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark