Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Вітаємо переможців Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2015»

Теги: Загальні

 З 12 по 14 березня 2015 року у Києві проходить Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2015», організаторами якої є Міністерство освіти і науки України та Національна академія педагогічних наук.

 На виставці представлено 750 навчальних закладів з різних регіонів України, заклади та агенції Латвійської, Литовської, Польської, Чеської, Французької, Словацької, Естонської республік,  Швейцарської конфедерації, Великобританії, Канади, США та Молдови.

 Наше місто на виставці в номінації «Розробка та упровадження в навчально-виховний процес сучасних систем моніторингу якості освіти» представляють три навчальні заклади: Харківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 73, Харківський ліцей № 89 та Харківська гімназія № 55.

 Золотою медаллю виставки нагороджено колектив Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 73 (директор Михайленко Т.В.).

 Срібною та бронзовою медалями відзначено відповідно Харківський ліцей № 89 (директор Кіриченко С.В.) та Харківську гімназію № 55 (директор Деметьєва І.П.).

 Вітаємо з перемогою та бажаємо нових успіхів колективам цих навчальних закладів!

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark