Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 19 гостей.

Карта сайту

Нарада для практичних психологів закладів освіти, методистів з психологічних служб

Теги: Загальні

 26  лютого в приміщенні ХЗОШ № 36 Департаментом освіти було проведено нараду для практичних психологів закладів освіти, методистів з психологічних служб управлінь освіти адміністрацій районів за темою: Актуальні питання діяльності психологічної служби закладів освіти м. Харкова на сучасному етапі.   

 Завідуючий сектором практичної психології та соціальної роботи КВНЗ «ХАНО» Носенко В.В.  ознайомив  присутніх  з інформацією щодо особливості діяльності психологічної служби системи освіти України на сучасному етапі.       

 Кандидат психологічних наук, доцент кафедри наукових основ управління і психології ІПО ХНПУ ім. Г.С.Сковороди Крамченкова В.О.  розповіла учасникам наради про організацію корекційної роботи  з дітьми, що пережили  посттравматичний синдром. 

  З юридичними аспектами надання допомоги неповнолітнім особам, які класифікуються як ті, що опинились у складних життєвих обставинах, ознайомив учасників наради Михайлов О.В., керівник юридичної служби товариства Червоного хреста України.

  Нурєєва О.С., практичний психолог ХГ № 89, надала інформацію присутнім щодо сучасних стресогенних факторів, що можуть стати пусковим механізмом суїцидальних станів підлітків. 

  Практичні психологи закладів освіти, методисти з психологічних служб управлінь освіти адміністрацій районів отримали методичну допомогу з  питань  висвітлення  інформації Комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Харківської міської ради щодо психологічного тестування школярів та організації роботи практичних психологів навчальних закладів міста з сім’ями, що  потребують особливої уваги.  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark